Heimen får du mat som er ekte, tøff, moderne og ujålete. Slå deg løs og kos deg med dine favoritter i menyen.
Heimelaga
meny
HEIM er en Gastropub. Gastro handler om mat. Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk.
![Image006](https://www.heim.no/assets/images/Mat-og-drikke/_480x353_fit_0.5%200.5_90_none/image006.jpg)
![DSC 1935 web](https://www.heim.no/assets/images/Mat-og-drikke/_480x353_fit_0.5%200.5_90_none/DSC_1935_web.jpg)
![Heim høst 20220526](https://www.heim.no/assets/_480x353_fit_0.5%200.5_90_none/heim-høst-20220526.jpg)
![Heim høst 20220339](https://www.heim.no/assets/_480x353_fit_0.5%200.5_90_none/heim-høst-20220339.jpg)
![R K Md Wc Q](https://www.heim.no/assets/images/Mat-og-drikke/_480x353_fit_0.5%200.5_90_none/rKMd-WcQ.jpeg)
![Heim høst 20220628](https://www.heim.no/assets/_480x353_fit_0.5%200.5_90_none/heim-høst-20220628.jpg)
![Heim Jessheim mat17592](https://www.heim.no/assets/_480x353_fit_0.5%200.5_90_none/heimJessheim_mat17592.jpg)
![Heim Jessheim mat17688](https://www.heim.no/assets/_480x353_fit_0.5%200.5_90_none/heimJessheim_mat17688.jpg)
![Heim Jessheim mat17742](https://www.heim.no/assets/_480x353_fit_0.5%200.5_90_none/heimJessheim_mat17742.jpg)
Hovedretter
HEIMBURGER 265,-
Heimelaga på kjærlighet og suverene råvarer: Grovkvernet høyrygg av norsk storfe, luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 35,-
EKSTRA KJØTT 85,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES, CHILIFRIES ELLER TRØFFELFRIES 30/35/39,-
BLÅMUGGOST 35,-
EKSTRA DRESSING 35,-
EKSTRA OST 25,-
VEGETAR HEIMBURGER 265,-
Gode burgere vokser ikke på trær, sjøl om de er plantebasert. En heilnorsk vegetar burger fra Naturlig luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 35,-
EKSTRA KJØTT 85,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES, CHILIFRIES ELLER TRØFFELFRIES 30/35/39,-
BLÅMUGGOST 35,-
EKSTRA DRESSING 35,-
EKSTRA OST 35,-
FISH & CHIPS 275,-
Visste du at Båtsfjord er desidert på topp, både når det kommer til postnummer (9991) og kvalitet på torskefileter. Vi har laget en klassiker basert på sistnevnte: Fritert Båtsfjord-torsk, grønn ertestuing, tartarsaus, karridip, grillet sitron og fries.
BOEUF BOURGUIGNON (BØFF) 279,-
Jada, vi veit det er vanskelig å uttale retten riktig, men bare si du skal ha «Bøffen» så får du noe himmelsk godt: Fransk gryte av norsk storfe, sopp, bacon, småløk i en rødvinsreduksjon, potetmos og syltet gulrot.
BANGERS & MASH 265,-
Annie på Ringebu har peiling på pølser, og vi har peiling på Heimelaga stappe og tilbehør. Kombinasjonen får smaksløkene til å danse jenka i pur glede. Grillede hvitløkpølser fra Annis Pølsmakeri med potetstappe, syltet rødløk og løksaus med red ale. Toppet med sprø jordskokkchips.
NORSK INDREFILÉT 419,-
Ikke gå glipp av det som er den beste biffen, bare fordi du er usikker på uttalen. Bare si angtrekått til servitøren, så får du en rosastekt herlighet med aspargesbønner, saltbakte neper og småpoteter. Toppes med bakte cherrytomater og rødvinsaus.
NORSK ENTRECÔTE 419,-
Folk bestiller gjerne en medium entrecote. Det er ingenting medium med denne. En rosastekt herlighet som venter på å gjøre smaksløkene overlykkelige. Heller ikke tilbehøret står tilbake for noe; norske småpoteter, sesongens friske grønnsaker og heimelaget béarnaise.
HEIMBURGER BLUE CHEESE 294,-
Heimelaga på kjærlighet og suverene råvarer: Grovkvernet høyrygg av norsk storfe, luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat,syltede agurker, karamellisert løk, norsk blåmuggost og fries.
SKAGEN SMØRBØD 229,-
Deilig dansk sikringskost, perfeksjonert for norske ganer. Selve stjerna, skagenrøra, får vist seg fra sin aller beste side, der den breier seg på et ristet surdeigsbrød oppredd med norsk salat. Og jammen topper vi ikke det hele med en grillet sitron.
BLÅSKJELL- OG KOKOS SUPPE 289,-
Under ei gryte i Heimen bader blåskjell lykkelig i en himmelsk kraft med hint av kokos og sitrongress. Blåskjellene blir ikke mindre fornøyd når de får selskap av torsk, reddiker, sukkererter og chiliolje. Suppa kommer til bords akkompagnert av ristet surdeigsbrød og aioli.
Retten kan også bestilles i liten porsjon 229,-
KYLLINGSANDWICH 239,-
Kylling møter persillemarinade. Begge fristes. De legger seg på en seng av norsk salat, aioli, bacon, tomat, syltet rødløk og Bufarost fra Valdres, samt et smørstekt surdeigsbrød.Lar du deg også friste?
SPEKESKINKE SALAT 239,-
En herlig, heilnorsk salat, like kjernesunn som den er velsmakende. Salaten vendes i jordbær-vinaigrette, før asparges, jordbær og gresskarkjerner entrer retten. Så er det vellagret spekeskinke fra Tind sin tur til å tråkke i salaten, sammen med en neve Bufar ost fra Valdres. Enda ikke nok? Jammen da topper vi det hele med en yoghurt- og myntedressing og ei rute focaccia. Om du vil, kan du bytte spekeskinke med kylling uten at noen andre enn skinka blir fornærmet.
OVNSBAKT KVEITE 425,-
Våre norske forfedre kalte Kveita for gudefisken. Når du putter første biten i munnen, forstår du hvorfor. Kveitefileten serveres med norske småpoteter og sommerens grønnsaker i en kremet skalldyrsaus.
ASIATISK SPARERIBS 399,-
Denne retten er i kategorien svinaktig god. Soya- og honning marinert baby back ribs serveres med en koriander-coleslawog og fries.
VELLAGRET SPEKESKINKE FRA TIND 79,-
FOCACCIA MED AIOLI 59,-
SKÅL MED OLIVEN 59,-
LØKRINGER MED BLÅMUGGOSTDIPP 79,-
FRITERT MOZZARELLA MED CHIPOTLEDIPP 89,-
6 STK KYLLINGVINGER MED SOYAOG HONNINGGLAZE 89,-
MINI SKAGEN 89,-
2 mini toast med skagenrøre
FRIES 59,-
59,-/ 69,-/ 79,-/ 99,-
Velg mellom vanlig, søtpotet, chilifries (Mi-Su) eller trøffelfries (Mi-E-Su-Mu)
TRØFFELSALAMI FRA ASK GÅRD 89,-
RØKTE MANDLER 49,-
Tilvalg
BACON 35,-
AIOLI 35,-
CHIPOTLEDRESSING 35,-
TARTARSAUS 35,-
KARRIDIP 35,-
FRIES 59,-
SØTPOTETFRIES 69,-
HEIMS CHILI FRIES 79,-
Green chili cheese fries toppet med syltet rødløk.
TRØFFELFRIES 99,-
Fries toppet med trøffelmajones, persille og Bufarost fra Valdres
SIDE SALAD 55,-
Barnemeny
Alle barn får gratis is til dessert!
BARNEBURGER 125,-
Like mye kjærlighet. Litt mindre burger: Hamburger av kvernet høyrygg servert med brød, cheddar, salat, tomat og fries.
BARNE FISH & CHIPS 125,-
Vanskelig å få i unga torsk sier du? Da bør du prøve denne: Fritert torsk fra Båtsfjord som serveres med grønn ertestuing og aioli.
BARNE BANGERS & MASH 125,-
Grillede pølser fra Annis pølsemakeri på Ringebu serveres med potetstappe og sprø jordskokkchips.
Dessert
Lyst på noe søtt? Det blir aldri feil! Du trenger ikke spør resten rundt bordet.
IS OG SORBET 99,-
Spør din servitør om dagens utvalg.
HVIT SJOKOLADE-MOUSSEKAKE 139,-
Hvordan gjøre hvit sjokolademoussekake hinsides uimotståelig? Bak den på en oreobunn og server med jordbær sorbet.
LIMONCELLO TIRAMISU 135,-
Hvem lar seg vel ikke friste av en deilig, syrlig italiener; fløyelsmyk sitronkrem med sitronmarinerte fingerkjeks, mascarponekrem og ristede mandler. Ti amo!