Heimen får du mat som er ekte, tøff, moderne og ujålete. Slå deg løs og kos deg med dine favoritter i menyen.
Heimelaga
meny
HEIM er en Gastropub. Gastro handler om mat. Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk.









Hovedretter
HEIMFJØL 199,-
Så god at folk til tider har gnagd på fjøla fordi de ikke fikk nok. Utvalgte oster fra norske gårder som smaksmessig rundes av med rabarbrakompott. Like norsk er også spekematen som får følge av aioli, oliven, heimelaga fruktbrød, sesam grissini og kjeks fra sjølveste Røros.
HEIMBURGER 249,-
Heimelaga på kjærlighet og suverene råvarer: Grovkvernet høyrygg av norsk storfe, luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 35,-
EKSTRA KJØTT 85,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES, CHILIFRIES ELLER TRØFFELFRIES 35,-
BLÅMUGGOST 35,-
EKSTRA DRESSING 35,-
EKSTRA OST 25,-
VEGETAR HEIMBURGER 249,-
Gode burgere vokser ikke på trær, sjøl om de er plantebasert. En heilnorsk vegetar burger fra Naturlig luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 35,-
EKSTRA KJØTT 85,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES 35,-
BLÅMUGGOST 35,-
EKSTRA DRESSING 35,-
EKSTRA OST 35,-
FISH & CHIPS 259,-
Fra Båtsfjord kommer to ting som holder verdensklasse; friidrettstrener Gjert Ingebrigtsen og torsk. Vi har laget en klassiker basert på sistnevnte: Fritert Båtsfjord-torsk, grønn ertestuing, tartarsaus, karridip, grillet sitron og fries.
BOEUF BOURGUIGNON (BØFF) 265,-
Jada, vi veit det er vanskelig å uttale retten riktig, men bare si du skal ha «Bøffen» så får du noe himmelsk godt: Fransk gryte av norsk storfe, sopp, bacon, småløk i en rødvinsreduksjon, potetmos og syltet gulrot.
PULLED PORK BURGER 255,-
Oversatt til norsk høres ikke «dratt svin» ut som en høydare. Men BBQ pulled pork servert på luftig brioche med norsk salat, røkt majones
og syltet rødkål, er så kriminelt digg at kokken burde vært arrestert. Serveres med fries.
KYLLINGSALAT 219,-
Persillemarinert kylling og økologisk fersk ost fra Rørosmeieriet er et ekteskap laget i mathimmelen. Når vi i tillegg jazzer opp salaten med jordbær, spinat, syltet vannmelon, bulgur, pinjekjerner og en mynte- og yoghurt dressing, er det bare å si: En kyllingsalat, takk!
MOULES FRITES 269,-
Dessverre har vi enda ikke funnet blåskjell i Glomma, men disse fra norskekysten er heller ikke så verst. Når vi tilbereder dem i kokos, chili og koriander blir det smaskens. Selvfølgelig serveres det med fries og aioli.
KYLLINGSANDWICH 199,-
Her har den persillemarinerte kyllingen hovedrollen, men deler oppmerksomheten med Bufar ost fra Valdres. I andre viktige biroller finner vi norsk salat, knust avokado, bifftomat og basilikumsdressing på en scene av smørstekt surdeigsbrød. Etvelkomponert stykke, som stadig frembringer stående applaus.
INDREFILET 399,-
Den biffeste av alle biffer, selveste indrefileten har ankommet Heimen. Da skulle det bare mangle at ikke tilbehøret står i stil; vi baker både småpoteter og cherrytomater, og serverer med jordskokkkrem, stekt asparges, og peppersaus.
GRILLET OSTESMØRBRØD 175,-
Kan Heim få lov til å introdusere deg for alle ostesmørbrødsmor? Smørstekt surdeigsbrød får et lag med kremet ostesaus,dijon sennep, før de to ostene entrer scenen og løfter det hele til himmels; camembert fra Eiker og Bufar ost fra Valdres. Siden det skal være litt sunt også serveres smørbrødet med salat og basilikumdressing. Legg til bacon 35,-
ASIATISK FISKESUPPE 239,-
Vi innrømmer det, torsken i vår asiatiske fiskesuppe er halt i land i heilnorske Båtsfjord. Men akkurat det kommer du til å tilgi oss i det øyeblikket første skjeen med suppe treffer smaksløkene. Kokt ihop med rød curry, kokos, ingefær og chili. Og så strør vi i litt reker og finkuttet gulrot og brokkoli. Du får også med ei littasmørstekt surdeigblings på siden.
SKAGEN SANDWICH 209,-
Joda, vi veit at Skagen er i Danmark, men vi er likevel så gærne at vi bruker norsk salat og hjemmelaga smørstekt surdeigsbrød som base. Så slenger vi på en raus sleiv med skagenrøre og topper det hele med dillolje og grillet sitron.
NORSK ENTRECÔTE 395,-
Ikke gå glipp av det som er den beste biffen, bare fordi du er usikker på uttalen. Bare si angtrekått til servitøren, så får du en rosastekt herlighet med frisk salat, fries og bearnaise.
SPARERIBS 395,-
Grisete godt, rett fra grillen. BBQ marinert baby back ribs serveresmed røkt coleslaw, kremet mais og fries. Oink, oink!
MÅNEDENS BURGER 259,-
Kokkens favoritt ingredienser satt sammen til en deilig burger, spør din servitør hva som serveres denne måneden.
GRATINERT MAC & CHEESE 149,-
Vi har Heimifisert Mac & Cheese-klassikeren til å bli en snasen smaksopplevelse. Pastaen vendes i kremet saus med norsk cheddar og Bufar ost fra Valdres. Toppes med sprøtt brød tilsmakt røkt paprika.
Tilvalg
BACON 35,-
AIOLI 35,-
CHIPOTLEDRESSING 35,-
TARTARSAUS 35,-
KARRIDIP 35,-
FRIES 59,-
SØTPOTETFRIES 69,-
HEIMS CHILI FRIES 79,-
Green chili cheese fries toppet med syltet rødløk.
TRØFFELFRIES 99,-
Fries toppet med trøffelmajones, persille og Bufarost fra Valdres
RISTET SURDEIGSBRØD 35,-
SIDE SALAD 55,-
Barnemeny
Alle barn får gratis is til dessert!
BARNEBURGER 115,-
Like mye kjærlighet. Litt mindre burger: Hamburger av kvernet høyrygg servert med brød, cheddar, salat, tomat og fries.
BARNE FISH & CHIPS 115,-
Vanskelig å få i unga torsk sier du? Da bør du prøve denne: Fritert torsk fra Båtsfjord som serveres med grønn ertestuing og aioli.
Dessert
Lyst på noe søtt? Det blir aldri feil! Du trenger ikke spør resten rundt bordet.
IS OG SORBET 99,-
Spør din servitør om dagens utvalg.
HVIT SJOKOLADE PANNA COTTA 129,-
En aldri så liten godbit fra desserthimmelen. En panna cotta laget på eksklusiv hvit sjokolade, som kysses med lime og toppes med pasjonsfruktsaus og marinerte jordbær. Halleluja.
MØRK SJOKOLADEMOUSSE KAKE 135,-
Vi trodde ikke det var mulig å lage noe mer perfekt enn fløyelsmyk sjokolademousse på en kjeksbunn og rips gele. Men så toppet vi med friske bær, honningstekt havre og mangosorbet. Da ble det perfekt.