Heimen får du mat som er ekte, tøff, moderne og ujålete. Slå deg løs og kos deg med dine favoritter i menyen.
Heimelaga
meny
HEIM er en Gastropub. Gastro handler om mat. Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk.
Hovedretter
HEIMFJØL 199,-
Så god at folk til tider har gnagd på fjøla fordi de ikke fikk nok. Utvalgte oster fra norske gårder som smaksmessig rundes av med rabarbrakompott. Like norsk er også spekematen som får følge av aioli, oliven, heimelaga fruktbrød, sesam grissini og kjeks fra sjølveste Røros.
HEIMBURGER 259,-
Heimelaga på kjærlighet og suverene råvarer: Grovkvernet høyrygg av norsk storfe, luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 35,-
EKSTRA KJØTT 85,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES, CHILIFRIES ELLER TRØFFELFRIES 30/35/39,-
BLÅMUGGOST 35,-
EKSTRA DRESSING 35,-
EKSTRA OST 25,-
VEGETAR HEIMBURGER 259,-
Gode burgere vokser ikke på trær, sjøl om de er plantebasert. En heilnorsk vegetar burger fra Naturlig luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 35,-
EKSTRA KJØTT 85,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES, CHILIFRIES ELLER TRØFFELFRIES 30/35/39,-
BLÅMUGGOST 35,-
EKSTRA DRESSING 35,-
EKSTRA OST 35,-
FISH & CHIPS 269,-
Fra Båtsfjord kommer to ting som holder verdensklasse; friidrettstrener Gjert Ingebrigtsen og torsk. Vi har laget en klassiker basert på sistnevnte: Fritert Båtsfjord-torsk, grønn ertestuing, tartarsaus, karridip, grillet sitron og fries.
BOEUF BOURGUIGNON (BØFF) 279,-
Jada, vi veit det er vanskelig å uttale retten riktig, men bare si du skal ha «Bøffen» så får du noe himmelsk godt: Fransk gryte av norsk storfe, sopp, bacon, småløk i en rødvinsreduksjon, potetmos og syltet gulrot.
BANGERS & MASH 259,-
Annie på Ringebu har peiling på pølser, og vi har peiling på Heimelaga stappe og tilbehør. Kombinasjonen får smaksløkene til å danse jenka i pur glede. Grillede hvitløkpølser fra Annis Pølsmakeri med potetstappe, syltet rødløk og løksaus med red ale. Toppet med sprø jordskokkchips.
PULLED PORK BURGER 259,-
Oversatt til norsk høres ikke «dratt svin» ut som en høydare. Men BBQ pulled pork servert på luftig brioche med norsk salat, røkt majones
og syltet rødkål, er så kriminelt digg at kokken burde vært arrestert. Serveres med fries.
KYLLINGSANDWICH 219,-
Kylling møter persillemarinade. Begge fristes. De legger seg på en seng av norsk salat, aioli, bacon, tomat, syltet rødløk og Bufarost fra Valdres. Serveres på et smørstekt surdeigsbrød, lar du deg også friste?
HEIMS PUB NACHO 235,-
Dersom 17. mai eller julaften faller på en tacofredag er dette hva som burde vært servert. Basisen er tradisjonell nacho, gratinert med norske oster. Toppingen løfter retten opp i festklasse; langtidsstekt svinenakke, knust avocado, syltet rødløk, Heimelaga salsa og grønn chilli kremost.
NORSK INDREFILÉT 419,-
Ikke gå glipp av det som er den beste biffen, bare fordi du er usikker på uttalen. Bare si angtrekått til servitøren, så får du en rosastekt herlighet med aspargesbønner, saltbakte neper og småpoteter. Toppes med bakte cherrytomater og rødvinsaus.
MÅNEDENS BURGER 269,-
Kokkens favoritt ingredienser satt sammen til en deilig burger, spør din servitør hva som serveres denne måneden.
NORSK ENTRECÔTE 419,-
Ikke gå glipp av det som er den beste biffen, bare fordi du er usikker på uttalen. Bare si angtrekått til servitøren, så får du en rosastekt herlighet med aspargesbønner, saltbakte neper og småpoteter. Toppes med bakte cherrytomater og rødvinsaus.
HEIMBURGER BLUE CHEESE 289,-
Heimelaga på kjærlighet og suverene råvarer: Grovkvernet høyrygg av norsk storfe, luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat,syltede agurker, karamellisert løk, norsk blåmuggost og fries.
GULROT OG CHILISUPPE 189,-
toppet med sprøstekt bacon, créme fraîche, frisk appelsin og ristede gresskarkjerner. Ristet surdeigsbrød og aioli.
SOPPLASAGNE 239,-
Går det an å lage digg lasagne på sopp? Oh yes! Her har du en vegetarvinner: Flere lag med pasta, skogsopp, grønnkål og en soppsaus det går gjetord om. Som ikke det er nok får du en litt grønt på si’: salat, bakt cherrytomat og Bufarost fra Valdres.
STEAK SANDWICH 239,-
Ristet surdeigsbrød med rosastekt entrecôte, frisk salat, bakt tomat, peanøtt- og chilismør, syltet rødløk og basilikummajones.
HEIMS KYLLING SALAT 219,-
Norsk salat vendt i kapers- og persilledressing, toppet med lun kylling, sprø krutonger, bacon og Bufarost fra Valdres.
Tilvalg
BACON 35,-
AIOLI 35,-
CHIPOTLEDRESSING 35,-
TARTARSAUS 35,-
KARRIDIP 35,-
FRIES 59,-
SØTPOTETFRIES 69,-
HEIMS CHILI FRIES 79,-
Green chili cheese fries toppet med syltet rødløk.
TRØFFELFRIES 99,-
Fries toppet med trøffelmajones, persille og Bufarost fra Valdres
RISTET SURDEIGSBRØD 35,-
SIDE SALAD 55,-
Barnemeny
Alle barn får gratis is til dessert!
BARNEBURGER 119,-
Like mye kjærlighet. Litt mindre burger: Hamburger av kvernet høyrygg servert med brød, cheddar, salat, tomat og fries.
BARNE FISH & CHIPS 119,-
Vanskelig å få i unga torsk sier du? Da bør du prøve denne: Fritert torsk fra Båtsfjord som serveres med grønn ertestuing og aioli.
BARNE BANGERS & MASH 119,-
Grillede pølser fra Annis pølsemakeri på Ringebu serveres med potetstappe og sprø jordskokkchips.
Dessert
Lyst på noe søtt? Det blir aldri feil! Du trenger ikke spør resten rundt bordet.
IS OG SORBET 99,-
Spør din servitør om dagens utvalg.
PASJONSFRUKT OSTEKAKE 129,-
Ostekake med frisk smak av pasjonsfrukt på en kjeksbunn. Serveres med karamelisert popcorn.
SJOKOLADEKREM 139,-
Silkemyk sjokoladekrem servert med bringebærsorbet og karameliserte peanøtter.