Heimfjøla er pyntet til heilnorsk høytid. Vi begynner med å henge på Heimelaga ribberull og vellagret spekeskinke fra Tind, før det fiffes til med oster fra norske gårder. Til slutt dekorerer vi med portvinskokt frukt, sennepsdressing, flatbrød fra Røros, lefse, frukt- og nøttebrød.
Heimelaga
meny
HEIM er en Gastropub. Gastro handler om mat. Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk.









Julemeny
JULEFJØL 199,-
PANNESTEKT NORSK JULETORSK 319,-
Vi har samlet det beste av smaker og juletradisjoner fra hele kongeriket. Torsken er dratt opp av en jovial nord-norsk fisker. Potetene kommer fra Solør, og den uimotståelige rosenkålen er fra Gjølberg gård. Vi byr i samme slengen på ertepurè, syltet gulrot og topper det hele med med kremet sennepssaus og sprø grønnkål.
HEIMS JULETALLERKEN 399,-
Fyttigrisen for en velsmakende treenighet. Den tradisjonelle julepølsa, grovkvernede medisterkaker og ikke minst vår sprøstekte ribberull av edelgris. Når trioen serveres med rødkål tilsmakt eple og Solørpotet, for deretter å toppes med sjysaus og fritert grønnkål, blir det svinaktig godt. Serveres med rørte tyttebær ved siden.
HEIMELAGA RISKREMPUDDING 135,-
Hvor mye jul er det mulig å få inn i en dessert? Vår fløyelsmyke riskrempudding tilsmakt appelsin og kanel mener vi er fasitsvar. Og for å jule det opp enda noen hakk, serveres den med norske multer og karamelliserte mandler.
JULETALLERKEN OG JULEDESSERT 499,-
Pakkepris gjelder ved forhåndsbooking.
JULETORSK OG JULEDESSERT 419,-
Pakkepris gjelder ved forhåndsbooking.
RIBBESANDWICH 225,-
Fysen på en blings som smaker både jul og glede? Vår heimelaga ribberull får lov til å breie seg på et smørstekt surdeigsbrød, og får selskap av norsk salat, eple-syltet rødkål, senneps dressing og fritert grønnkål.
Hovedretter
Heimen får du mat som er ekte, tøff, moderne og ujålete. Slå deg løs og kos deg med dine favoritter i menyen.
HEIMFJØL 199,-
Så god at folk til tider har gnagd på fjøla fordi de ikke fikk nok. Utvalgte oster fra norske gårder som smaksmessig rundes av med rabarbrakompott. Like norsk er også spekematen som får følge av aioli, oliven, heimelaga fruktbrød, sesam grissini og kjeks fra sjølveste Røros.
HEIMBURGER 259,-
Heimelaga på kjærlighet og suverene råvarer: Grovkvernet høyrygg av norsk storfe, luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 35,-
EKSTRA KJØTT 85,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES, CHILIFRIES ELLER TRØFFELFRIES 30/35/39,-
BLÅMUGGOST 35,-
EKSTRA DRESSING 35,-
EKSTRA OST 25,-
VEGETAR HEIMBURGER 259,-
Gode burgere vokser ikke på trær, sjøl om de er plantebasert. En heilnorsk vegetar burger fra Naturlig luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 35,-
EKSTRA KJØTT 85,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES, CHILIFRIES ELLER TRØFFELFRIES 30/35/39,-
BLÅMUGGOST 35,-
EKSTRA DRESSING 35,-
EKSTRA OST 35,-
FISH & CHIPS 265,-
Fra Båtsfjord kommer to ting som holder verdensklasse; friidrettstrener Gjert Ingebrigtsen og torsk. Vi har laget en klassiker basert på sistnevnte: Fritert Båtsfjord-torsk, grønn ertestuing, tartarsaus, karridip, grillet sitron og fries.
BOEUF BOURGUIGNON (BØFF) 275,-
Jada, vi veit det er vanskelig å uttale retten riktig, men bare si du skal ha «Bøffen» så får du noe himmelsk godt: Fransk gryte av norsk storfe, sopp, bacon, småløk i en rødvinsreduksjon, potetmos og syltet gulrot.
BANGERS & MASH 259,-
Annie på Ringebu har peiling på pølser, og vi har peiling på Heimelaga stappe og tilbehør. Kombinasjonen får smaksløkene til å danse jenka i pur glede. Grillede hvitløkpølser fra Annis Pølsmakeri med potetstappe, syltet rødløk og løksaus med red ale. Toppet med sprø jordskokkchips.
PULLED PORK BURGER 259,-
Oversatt til norsk høres ikke «dratt svin» ut som en høydare. Men BBQ pulled pork servert på luftig brioche med norsk salat, røkt majones
og syltet rødkål, er så kriminelt digg at kokken burde vært arrestert. Serveres med fries.
KYLLINGSALAT 225,-
Har du hørt om den norske salaten og norske kyllingen som dro ut i verden og slo seg sammen med granateplekjerner fra Afrika, sør-amerikansk quinoa, edamame-bønner fra Asia og syltet kontinentalt gresskar, samt en sleiv persilledressing? Om ikke, kanvi gi deg en smak av historien ;-)
KYLLINGSANDWICH 215,-
Kylling møter persillemarinade. Begge fristes. De legger seg på en seng av norsk salat, aioli, bacon, tomat, syltet rødløk og Bufarost fra Valdres. Serveres på et smørstekt surdeigsbrød, lar du deg også friste?
NORSK INDREFILÉT 415,-
Selv en klassiker er avhengige av gode støttespillere. Vi har satt opp et elitelag bestående av pære- og persillerotpurè, bakt gresskar, syltet østerssopp, bakte poteter og en kremet skogsoppsaus som alle er med å spiller den rosastekt norske indrefilet fenomenalt god.
MÅNEDENS BURGER 265,-
Kokkens favoritt ingredienser satt sammen til en deilig burger, spør din servitør hva som serveres denne måneden.
GRATINERT MAC & CHEESE 149,-
Vi har Heimifisert Mac & Cheese-klassikeren til å bli en snasen smaksopplevelse. Pastaen vendes i kremet saus med norsk cheddar og Bufar ost fra Valdres. Toppes med sprøtt brød tilsmakt røkt paprika.
GRILLET HALLOUMI 229,-
Om halloumi høres gresk ut for deg har du delvis rett. Den kypriotiske osten byr opp til zorba i munnen når den grilles, og serveres, med skogsoppsaus, bakte rotgrønnsaker, stekt sopp og fritert grønnkål.
NORSK ENTRECÔTE 415,-
Ikke gå glipp av det som er den beste biffen, bare fordi du er usikker på uttalen. Bare si angtrekått til servitøren, så får du en rosastekt herlighet med pære- og persillerotpurè,bakt gresskar, syltet østerssopp, bakte poteter, og en kremet skogsoppsaus.
HEIMBURGER BLUE CHEESE 289,-
Heimelaga på kjærlighet og suverene råvarer: Grovkvernet høyrygg av norsk storfe, luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat,syltede agurker, karamellisert løk, norsk blåmuggost og fries.
Tilvalg
BACON 35,-
AIOLI 35,-
CHIPOTLEDRESSING 35,-
TARTARSAUS 35,-
KARRIDIP 35,-
FRIES 59,-
SØTPOTETFRIES 69,-
HEIMS CHILI FRIES 79,-
Green chili cheese fries toppet med syltet rødløk.
TRØFFELFRIES 99,-
Fries toppet med trøffelmajones, persille og Bufarost fra Valdres
RISTET SURDEIGSBRØD 35,-
SIDE SALAD 55,-
Barnemeny
Alle barn får gratis is til dessert!
BARNEBURGER 119,-
Like mye kjærlighet. Litt mindre burger: Hamburger av kvernet høyrygg servert med brød, cheddar, salat, tomat og fries.
BARNE FISH & CHIPS 119,-
Vanskelig å få i unga torsk sier du? Da bør du prøve denne: Fritert torsk fra Båtsfjord som serveres med grønn ertestuing og aioli.
BARNE BANGERS & MASH 119,-
Grillede pølser fra Annis pølsemakeri på Ringebu serveres med potetstappe og sprø jordskokkchips.
Dessert
Lyst på noe søtt? Det blir aldri feil! Du trenger ikke spør resten rundt bordet.
IS OG SORBET 99,-
Spør din servitør om dagens utvalg.
MELKESJOKOLADEKREM 139,-
Om skyene hadde vært sjokoladefarget hadde de smakt slik som denne desserten. Hasselnøttis + krokan + sprø havre- og mandelflarn = himmelsk.
BONDEPIKE COTTA 139,-
Vanilje panna cotta toppet med frisk eplekompott og sprø kanelsmuler; det er ensmak av la dolce vita, det!