Heimen får du mat som er ekte, tøff, moderne og ujålete. Slå deg løs og kos deg med dine favoritter i menyen.
Heimelaga
meny
HEIM er en Gastropub. Gastro handler om mat. Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk.









Hovedretter
HEIMFJØLA (perfekt å dele) 295,-
Det råeste av det råe av råvarer fra vårt kjære Norge; Coppaskinke fra Tind, Fennikel salami fra Ask gård, Bæråscammen fra Strandli gård, Edel blå fra Gangstad gårdsysteri, fiken, aprikos-og valnøttkompott og aioli. Serveres med flatbrød fra Røros, frukt- og nøttebrød, brødpinner med øl og marinert oliven. Tilvalg: Ekstra brød kr. 35,-
HEIMBURGER 239,-
Heimelaga på kjærlighet og suverene råvarer: Grovkvernet høyrygg av norsk storfe, luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 35,-
EKSTRA KJØTT 85,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES, CHILIFRIES ELLER TRØFFELFRIES 30,-
BLÅMUGGOST 35,-
EKSTRA DRESSING 30,-
EKSTRA OST 25,-
VEGETAR HEIMBURGER 235,-
Gode burgere vokser ikke på trær, sjøl om de er plantebasert. En heilnorsk vegetar burger fra Naturlig luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 35,-
EKSTRA KJØTT 85,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES 30,-
BLÅMUGGOST 35,-
EKSTRA DRESSING 25,-
EKSTRA OST 35,-
FISH & CHIPS 245,-
Fra Båtsfjord kommer to ting som holder verdensklasse; friidrettstrener Gjert Ingebrigtsen og torsk. Vi har laget en klassiker basert på sistnevnte: Fritert Båtsfjord-torsk, grønn ertestuing, tartarsaus, karridip, grillet sitron og fries. Velg søtpotetfries for 20,- ekstra.
BOEUF BOURGUIGNON (BØFF) 249,-
Jada, vi veit det er vanskelig å uttale retten riktig, men bare si du skal ha «Bøffen» så får du noe himmelsk godt: Fransk gryte av norsk storfe, sopp, bacon, småløk i en rødvinsreduksjon, potetmos og syltet gulrot.
BANGERS & MASH 239,-
Annie på Ringebu har peiling på pølser, og vi har peiling på Heimelaga stappe og tilbehør. Kombinasjonen får smaksløkene til å danse jenka i pur glede. Grillede hvitløkpølser fra Annis Pølsmakeri med potetstappe, syltet rødløk og løksaus med red ale. Toppet med sprø jordskokkchips.
PULLED PORK BURGER 235,-
Oversatt til norsk høres ikke «dratt svin» ut som en høydare. Men BBQ pulled pork servert på luftig brioche med norsk salat, røkt majones
og syltet rødkål, er så kriminelt digg at kokken burde vært arrestert. Serveres med fries.
EN REAL BIFF-BLINGS 215,-
Noen kaller det steak sandwich, Heim sier biff-blings. Uansett er det rosastekt norsk mørbrad servert på grillet surdeigsbrød. Og så mater vi på med digg tilbehør som røkt majones, salat stekt skogsopp og tomatsalsa. Boom!
KYLLING BST 195,-
Dette er en Kylling BST blings, siden det er lun kylling på ristet surdeigsbrød, med Bacon, Salat og Tomat. (Egentlig heter det vel kylling BLT, men Heim jåler det ikke til.)
For å jazze opp smaken enda et par hakk, topper vi med knust avocado og basilikumdressing.
KYLLING OG SPELTSALAT 195,-
Speltsalat sirru? Jo, det er speltperler fra Holli Mølle, strimlet grønnkål, bakt søtpotet og syltet rødbet. Og
så legger vi en lun kyllingfilet varsomt oppå det hele. Retten får også sunt akkompagnement fra sprø grønnkål overstrødd med pisket fetaost.
HEIMS PUB NACHO 215,-
Dersom 17. mai eller julaften faller på en tacofredag er dette hva som burde vært servert. Basisen er tradisjonell nacho gratinert med norske oster. Toppingen løfter retten opp i festklasse; langtidsstekt svinenakke, knust avocado, syltet rødløk, bakt padron og grønn chilli cheese krem. Funker aldeles strålende på deling som snack også. Aplausos!
SOPPLASAGNE 210,-
Går det an å lage digg lasagne på sopp? Oh yes! Her har du en vegetarvinner: Flere lag med pasta, skogsopp, grønnkål og en soppsaus det går gjetord om. Som ikke det er nok får du en litt grønt på si’: salat, syltet rødbet og Bufarost fra Valdres.
PANNESTEKT ISHAVSRØYE 275,-
Ishavsrøya er laksefiskenes Ferrari. Rød, vakker, eksklusiv og uimotståelig. Har du en slik råvare må du jobbe litt for å finne verdig tilbehør. Vi endte opp med bakt, rød spisskål fra Vang gård og dampet brokkolini fra Gilhus gård. Potetene er fra Solør og serveres med en creme fraiche- og sitrondip.
Tilvalg
BACON 35,-
AIOLI 30,-
CHIPOTLEDRESSING 30,-
TARTARSAUS 30,-
KARRIDIP 30,-
FRIES 55,-
SØTPOTETFRIES 65,-
HEIMS CHILI FRIES 75,-
Green chili cheese fries toppet med syltet rødløk.
TRØFFELFRIES 95,-
Fries toppet med trøffelmajones, persille og Bufarost fra Valdres
RISTET SURDEIGSBRØD 35,-
SIDE SALAD 55,-
BBQ KYLLINGVINGER 10 stk 95,-
BBQ mainerte kyllingvinger
Barnemeny
Alle barn får gratis is til dessert!
BARNEBURGER 110,-
Like mye kjærlighet. Litt mindre burger: Hamburger av kvernet høyrygg servert med brød, cheddar, salat, tomat og fries.
BARNE FISH & CHIPS 110,-
Vanskelig å få i unga torsk sier du? Da bør du prøve denne: Fritert torsk fra Båtsfjord som serveres med grønn ertestuing og aioli.
BARNE BANGERS & MASH 110,-
Grillede pølser fra Annis pølsemakeri på Ringebu serveres med potetstappe og sprø jordskokkchips.
Dessert
Lyst på noe søtt? Det blir aldri feil! Du trenger ikke spør resten rundt bordet.
IS OG SORBET 95,-
Spør din servitør om dagens utvalg.
MØRK SJOKOLADEMOUSSEKAKE 125,-
Er det noe som er bedre enn mørk sjokolademousse på kjeksbunn servert med solbærlokk? Det måtte i så tilfelle være om du balanserer det med en syrlig bringebærsorbet. Flaks at vi har gjort akkurat det.
KARAMELLPUDDING 125,-
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus, pisket crème fraiche og søte multer fra Finnmark.