Heimen får du mat som er ekte, tøff, moderne og ujålete. Slå deg løs og kos deg med dine favoritter i menyen.
Heimelaga
meny
HEIM er en Gastropub. Gastro handler om mat. Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk.










Hovedretter
HEIMFJØLA (perfekt å dele) 295,-
Det råeste av det råe av råvarer fra vårt kjære Norge; Coppaskinke fra Tind, Fennikel salami fra Ask gård, Bæråscammen fra Strandli gård, Edel blå fra Gangstad gårdsysteri, fiken, aprikos-og valnøttkompott og aioli. Serveres med flatbrød fra Røros, frukt- og nøttebrød, brødpinner med øl og marinert oliven. Tilvalg: Ekstra brød kr. 29,-
HEIMBURGER 235,-
Heimelaga på kjærlighet og suverene råvarer: Grovkvernet høyrygg av norsk storfe, luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 30,-
EKSTRA KJØTT 69,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES 20,-
BLÅMUGGOST 25,-
EKSTRA DRESSING 25,-
EKSTRA OST 20,-
VEGETAR HEIMBURGER 235,-
Gode burgere vokser ikke på trær, sjøl om de er plantebasert. En heilnorsk vegetar burger fra Naturlig luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 30,-
EKSTRA KJØTT 69,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES 20,-
BLÅMUGGOST 25,-
EKSTRA DRESSING 25,-
EKSTRA OST 20,-
FISH & CHIPS 235,-
Fra Båtsfjord kommer to ting som holder verdensklasse; friidrettstrener Gjert Ingebrigtsen og torsk. Vi har laget en klassiker basert på sistnevnte: Fritert Båtsfjord-torsk, grønn ertestuing, tartarsaus, karridip, grillet sitron og fries. Velg søtpotetfries for 20,- ekstra.
BOEUF BOURGUIGNON (BØFF) 245,-
Jada, vi veit det er vanskelig å uttale retten riktig, men bare si du skal ha «Bøffen» så får du noe himmelsk godt: Fransk gryte av norsk storfe, sopp, bacon, småløk i en rødvinsreduksjon, potetmos og syltet gulrot.
BANGERS & MASH 235,-
Annie på Ringebu har peiling på pølser, og vi har peiling på Heimelaga stappe og tilbehør. Kombinasjonen får smaksløkene til å danse jenka i pur glede. Grillede hvitløkpølser fra Annis Pølsmakeri med potetstappe, syltet rødløk og løksaus med red ale. Toppet med sprø jordskokkchips.
PULLED PORK BURGER 229,-
Oversatt til norsk høres ikke «dratt svin» ut som en høydare. Men BBQ pulled pork servert på luftig brioche med norsk salat, røkt majones
og syltet rødkål, er så kriminelt digg at kokken burde vært arrestert. Serveres med fries.
KYLLINGSANDWICH 189,-
La egen gane ta del i et perfekt ekteskap; Basilikumsmarinade har møtt kylling - en perfekt harmoni. Kyllingen hviler på ristet surdeigsbrød med salat, avocado og marinerte cherrytomater.
SPARERIBS 379,-
Denne retten er svinaktig god; BBQ marinert spareribs, nykål- og chilisalat. Maiskolbe og en neve fries er heller ikke til å kimse av.
SKAGENSANDWICH 189,-
På toppen av Danmark, både geografisk og kulinarisk, troner Skagen. Vi serverer danskenes snadder med ristet surdeigsbrød, norsk salat, skagenrøre og grillet sitron.
SKALLDYRSUPPE 225,-
I kategorien beste kremede skalldyrsuppe har vi to helnorske hovedroller: Torsk fra Båtsfjord og blåskjell fra Nordsjøen. I birollene: Fennikel, vårløk og dillolje. Serveres med ristet surdeigsbrød, aioli og grillet sitron.
SPEKESKINKESALAT 219,-
Urnorsk 17. mai-stemning med salat vendt i jordbærvinaigrette. Coppaskinke fra heilnorske Tind er mikset med kortreist asparges, jordbær og ristet surdeigsbrød.
GRØNNKÅLSLASAGNE 195,-
Lasagnefest uten kjøtt, uten at det legger noen demper på stemningen. Flere lag med pasta, brokkoli, grønnkål og en deilig hvit saus akkompagnert av salat, syltet rødløk og Bufarost fra Valdres.
SLOPPY JOE 229,-
På restaurantspråk er dette en okseragu-fylt brioche baguette, toppet med rød coleslaw og fries on-the-side. På lillehammersk er dette brødblings fylt med noe kjøttsnadder, med rødkålsgreier oppå, servert med opphøgde poteter.
FERSKE REKER 275,-
Hva er vel sommeren uten ferske, norske reker? Og det blir enda «somrere» når det serveres med grillet surdeigsbrød, aioli og grillet sitron.
HALLOUMI BURGER 235,-
En veggis-burger som svinger mer enn en kasse bananer! Luftig brioche med grillet halloumi, salat, røkt majones og syltet rødløk. Serveres med fries.
MOULES FRITES 239,-
Det er ikke sommer før du har bada i havet og spist norske blåskjell i hvitvinskremet saus. Når du i tillegg får det servert skjellene med fries, aioli, grillet sitron og bryggestemning Fredrikstad er dette den somreste av alle sommerretter.
Tilvalg
BACON 30,-
BERNAISE 30,-
AIOLI 25,-
CHIPOTLEDRESSING 25,-
TARTARSAUS 25,-
KARRIDIP 25,-
FRIES 49,-
SØTPOTETFRIES 59,-
HEIMS CHILI FRIES 69,-
Green chili cheese fries toppet med syltet rødløk.
TRØFFELFRIES 89,-
Fries toppet med trøffelmajones, persille og Bufarost fra Valdres
RISTET SURDEIGSBRØD 25,-
SIDE SALAD 45,-
STORE KYLLINGVINGER 89,-
Urtemarinerte kyllingvinger servert med røkt majones.
Barnemeny
Alle barn får gratis is til dessert!
BARNEBURGER 105,-
Like mye kjærlighet. Litt mindre burger: Hamburger av kvernet høyrygg servert med brød, cheddar, salat, tomat og fries.
FISH & CHIPS 105,-
Vanskelig å få i unga torsk sier du? Da bør du prøve denne: Fritert torsk fra Båtsfjord som serveres med grønn ertestuing og aioli.
BARNE BANGERS & MASH 105,-
Grillede pølser fra Annis pølsemakeri på Ringebu serveres med potetstappe og sprø jordskokkchips.
Dessert
Lyst på noe søtt? Det blir aldri feil! Du trenger ikke spør resten rundt bordet.
IS OG SORBET 89,-
Spør din servitør om dagens utvalg.
HVIT SJOKOLADEMOUSSE 119,-
Skal jeg ha dessert? Vi lover at hvit sjokolademousse toppet med lime- og myntemarinerte jordbær gjør valget enklere.