VELKOMMEN HEIM

HEIM HAMAR
ÅPNER 1. KVARTAL 2019

Heim er en gastropub som setter høy kvalitet på mat og drikke i fokus. Maten er ekte, ujålete og tøff og du finner alltid innslag fra lokale produsenter på menyen. Vi har et bredt drikkeutvalg, med et spesielt fokus på øl fra norske og utenlandske mikrobryggerier som vår ekspertise.

Heim er et sted for de voksne, men konseptet appelerer bredt til både kvinner og menn i ulike aldere. Dette blir et sted for folka i Hamar, en møteplass og et treffsted for lokalbefolkningen igjennom hele året.

Vi legger mye sjel i lokalene for å skape en lun, varm og intim atomsfære. Med stort fokus detaljer og særpreg som er unikt for den enkelte byen Heim etablerer seg i.
Heim Hamar vil være et sted man kan bruke til mange ulike anledninger og vi vil invitere byens befolkning med på Heimkunnskap hvor man kan delta på smakinger, og utfordre de andre Heimene i Norge i vårt faste quizkonsept.

Heim Gastropub skiller seg ut ved at alle Heimer tilpasses lokalt. Dette gjør vi blandt annet med interiør, mat, drikke og musikk. Hvert sted forankres i byen vi etablerer oss i og du finner alltid nye elementer du ikke har sett før i hver Heim du besøker. 

Vi gleder oss til å sette oss godt inn i historien til Hamar og inkludere dette i byens nye gastropub.

VI SØKER LEDERTALENTER

Vi er på jakt etter ledertalenter i Hamar!
Har du lyst til å bli en del av lederteamet på Heim?
Send oss en kortfattet CV og fortell oss litt om deg selv så tar vi kontakt med deg!

Har du andre spørsmål til oss er det selvsagt bare å ta kontakt.

ÅPNINGSTIDER

Heim Hamar åpner 1. kvartal 2019. Velkommen!

 

TOP
X